Nuffnang

Jumaat, 15 April 2016

Kenangan Ku

Assalamualaikum
Sekian lama tidak bersiaran...hari ini tah mimpi apa tiba2 teringat nk melawat blog yg dh bersawang ni...mungkin itu yg di katakan rindu. Rindu pada teman di maya ini dan juga rindu di tempat kerja yg di tinggal sudah hampir setahun. Gambar2 di bawah adalah kenangan lalu yg di simpan dlm inbox sekian lama tggu di siarkan sja...Teruk betui la CikJah ni...berhenti kerja bukan bermakna berhenti berblog...tpi disebaliknya pulak..alasan rehat sebentar tah2 rupanya setahun huhuhu...sampaikan lupa nak buat macammana ...last2 redah ja la..Nak post juga walaupun dah basi..untuk kenangan 25 tahun bekerja disini. Sekarang ni sibuk di instagram saja...kalau teman2 ingin folo saya di my ig; zsarahfamily.












10 ulasan:

  1. Selamat kembali berblog kak sarah..
    Rindu dengan cerita akak..
    Cukup kot ..
    Rehat setahun tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sayang sudi melawat laman yg dh lama usang..insyaAllah

      Padam
  2. Kenangan yg indah yg pasti tak akan dilupakan
    Detik bersama teman-tean seperjuangan.

    BalasPadam
  3. mmg kenangan yg indah sgt kak....

    tp jgn lelama cuti blog ye kak... dh rindu sgt nih

    BalasPadam
  4. As/kum sarah... lama tul tak baca-baca cerita terbaru di blog sarah ni... berhenti kerja ke atau dah pencen?

    BalasPadam
  5. Waa.... rindu saat2 kita kerja sekali... sedey arr plk...😒😒😒

    BalasPadam
  6. Apasal sya nmpk bsaq ngat...

    BalasPadam
  7. Apasal sya nmpk bsaq ngat...

    BalasPadam
  8. So sweet sdih jgk,brthun brsama akhirnya brpisah jg

    BalasPadam
  9. Seronokkan..banyak perkara kita lalui bersama..lepak kt pantry dn surau..potluck. Rindu kamu semau yati, cikmah, ciktan, fiza dn kak idah..dn jgk Fandi, lim, hanif, saiful, pakngah, shahimi dn yg lain2.

    BalasPadam