Nuffnang ads

Rabu, 22 Januari 2014

Ubi keledek Goreng WW # 19

Assalamualaikum..
Keledek goreng kapit lempuk durian...

24 ulasan:

  1. Kak Sarah, saya tak pernah makan keledek goreng style gini... teringin plak lah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikut style org cina...depa buat ubi keladi kapit dgn kuih bakul...kt penang ada jual..tpi lepas raya cina.

      Padam
  2. Sedapnya tengok tu Sarah... akak tak pernah rasa.. ;)

    BalasPadam
  3. keledek goreng + lempuk doyan.. camner rasanya ya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap garing di luar lembut di dalam..promosi gitu

      Padam
  4. Assalam
    Pertama kali dengar ni he hee
    Keledek goreng memang sedappp

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap..gebu2 ubi pastu manis2 lempuk...emm

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  5. Wahh idea baik ni sebab kakak tak pernah buat tau. Kalau di Johor biasa kami makan keledek goreng cicah sambal kicap.

    Yg ini mesti sedap:)

    BalasPadam
  6. sedap nyer... kalu org johor selalu keladi ke keledek ke cicah sambal kicap perkh tak hingat lain dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak sarah pun dh belajr mkn grg pisang atau ubi cicah sambl kicp..sedp

      Padam
  7. wah, special tu… siap kapit lepuk durian lagi…

    BalasPadam
    Balasan
    1. Resipi org cina..depa buat ubi keladi kapit kuih bakui

      Padam
  8. lempuk duriannn..dah lama tak makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak sarah pun x rajin nk buat..tpi dh anak penakan balik kg..depa kena kacau lempuk.

      Padam
  9. Salam, dgn lempuk duriam, mesti sedap ..

    BalasPadam
  10. Salam Kak Sarah... akak sihat? :)

    Lamanya tak makan keledek goreng... tapikan kak.. idah tak pandai makan lempuk durian tu... hehehe... keledeknya ajer udah laa.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak sarah sihat...cuma sibuk skt skrg ni..lempuk durian bleh jgk buat kuah mkn dgn roti jala.

      Padam
    2. roti jala kakk.. ermmm sedapp! suker... :D

      Padam
  11. maksudnya dlm goreng ubi..kita bubuh lempuk durian? serius? firts time tgok menu ni..sbab kat umah saya byak lempuk durian..tapi x tau buat apa.. mcm menarik menu ni.. :)

    BalasPadam