Nuffnang ads

Rabu, 23 April 2014

Nasi Kabsa ayam Ww # 22

Assalamualaikum...
Breakfast hari ni nasi kabsa...


14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ya hari ni bawa bekal...mkn pagi

      Padam
  2. sedapnya...besaq ayam panggangnya...boleh kenyang sampai lunch hour...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun kenyang smpai lunch hour...apa lgi mata pun nk pejam

      Padam
  3. Balasan
    1. Percubaan yg pertama...hari minggu ni kakak ipar nk suruh masak daging kibas plak..try buat ayam dulu.

      Padam
  4. tgk ketika perut lapar...aduhhh...telan liur ja la hehe

    BalasPadam
  5. Kalau lapar tengok apa pun nmpk sedap...hehe

    BalasPadam
  6. Akak masak sendiri ke ni... saya tak pernah merasa nasi kabsa... cer kak sarah masak dan ajak saya makan... hehehhe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha..boleh2 bila nk mai

      Padam
    2. InsyaAllah kalau saya on the way to Arau next time saya singgah... boleh ke?

      Padam
  7. Oh... ini kakak suka ni. Kalau dpt sebekas macam tu bestnya:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mai la penang...seperiuk kita bgi..kakzakie ni percubaan yg pertama.

      Padam