Nuffnang ads

Selasa, 24 September 2013

Cucur Nasi + Oat

Assalamualaikum...
Semalam nasi sejuk ada sikit tak habis, nak buat nasi goreng pun mesti tak cukup...jadi saya buat cucur nasi campur sedikit oat...resipi ni saya ambil dari blog hana's family.


 Cucur nasi cicah dengan gulai perangat cukup best..tapi kalau tak ada gulai sos cili pun boleh lah..





6 ulasan:

  1. Sedapnya cucur nasi oat Sarah tu.. akak buat nasi goreng jer pagi ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedap..lembut ja, anak2 suka, nasi tu penganti yis. kalau buat donut pun boleh jgk letak nasi...ganti kentang.

      Padam
  2. Hmm... comel-comel aje Sarah buat. Kalau kakak mesti nak kena 7-8 biji baru cukup ni:)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    BalasPadam