Nuffnang ads

Khamis, 19 Disember 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

24 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi bw kat sini...kak sarah dh folo budu..

      Padam
  2. Done follow u..have a great day!

    BalasPadam
  3. semoga berjaya... dari segmen yg sama

    BalasPadam
  4. ok good luck..slamat bersegment..

    BalasPadam
  5. Ermm.. dah expired... terlambat la idah yee... :D
    Selamat bersegmen Kak Sarahhh... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya lah..kak sarah pun semalam bru tengok pk9 mcm tu..terima kasih idah

      Padam
  6. Semoga berjaya ya...

    p/s: Salam kenal, terima kasih krn mengunjungi Relaks MInda :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi folo dan bw kat sini...blog yg serba kekurangan.

      Padam
  7. salam singgah sambil follow #57

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan...terima kasih sudi folo kak sarah.

      Padam
  8. salam kenal dari segmen yang sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal..terima kasih sudi folo kak sarah...rajin2 la singgah lagi.

      Padam
  9. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. dh terlewat nk sertai...xreti sama...selamat bersegmen sarah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun tak reti jgk..tapi pakai hemtam saja..hehehe

      Padam
  11. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    BalasPadam
  12. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  13. salam...terjah sini ^_^
    semoga berjaya dlm berblog :)
    hehe..syira ada buat
    PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
    HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
    http://syiralokman.blogspot.com/

    BalasPadam