Rabu, 27 November 2013

Mee Goreng WW # 14

Assalamualaikum...
Sarapan saya pagi ini mee goreng kurang bahan...kesian. Cuma ada sayur dan daging...tapi yg penting anak yang kat rumah tu dah ada sarapan pagi ni...kalau tidak nasi lemak bodo la jawabnya...



14 ulasan:

  1. sedap mcm ni..saya suka mee goreng byk kicap, mcm mee kicap Chinese style..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nohas...anak2 kak sarah semua ikut selera abah mereka..suka makan kicap.

      Padam
  2. Anak yg ke4 tu pesan semalam...mama grg mee esok bubuh kicap banyak sikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..memang best mee goreng byk kicap..

      Padam
  3. Sya pun suka mee mcm ni simple..yg pnting mmg kna byk kicap..bru selera nk mkn..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. selalunya kak sarah suka letak tauhu keras tu...dh tak beli, masak apa yg ada dlm peti ais.

      Padam
  4. sedap nampak mi berkicap walau simple kata sarah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sibuk kerja kadang2 tu tak sempat nk singgah beli barang...nak kena tggu hari minggu..tu yang kadang2 masak yg simple2 sja..

      Padam
  5. Janji perut anak-anak kenyang dengan masakan ibunya Sarah... okey juga ada rencah daging tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Daging korban masih ada lagi sikit...alhamdulillah.

      Padam
  6. mmg goreng tak cukup bahan pun nampak sodap…. kat sini jarang goreng mee, goreng spagetti jer sbb murah… mee agak mahal :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah terbalik...kat sini mee kuning rm1.00 ja sebungkus...kalau spagetti mahal sikit rm4.50 sebungkus.

      Padam
  7. Ermm.. Kak sarah punya mee kurang bahan kira ok lagi laa...

    Kalau idah punya kurang bahan lagi teruk kot... alat2 mee dengan binatang jer.. hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadang2 rasa nk mkn..tk kira tak cukp bahn msk jgk..tpi tggu dgr komen dr en suami.

      Padam